dimarts, 4 de novembre de 2014

SORTIDA A LES GAVARRES

El dia 16 d'octubre vam anar a les Gavarres per veure fonts d'aigua, forns de calç i una rajoleria. Abans de sortir de l'escola ens van explicar la raó d'aquesta excursió: visitar el nostre Patrimoni Etnològic. El Patrimoni Etnològic és el que avui en dia ens queda per veure com vivia abans la població.
Ens van dir que a mesura que passava el temps, la població de les Gavarres anava disminuint i que només quedaven unes 900 persones que viuen en el territori.
Vam caminar durant una bona estona i després vam parar per un merescut descans per menjar, xerrar, i jugar amb els amics. Vam trobar molts bolets, però no per emocionar-se, la majoria eren tots dolents. Després d'una estona agradable, amb els companys, ens vam dividir en grups. Cada grup tenia un guia, que ens deia curiositats de les fonts que ens anàvem trobant. Quan vam tornar ens van donar una fitxa de repàs per veure si havíem entès el que ens havien dit. Va ser una excursió molt divertida i emocionant ja que ara tenim més coneixements sobre el nostre passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada