dilluns, 3 de gener de 2011

Taller de robòtica

La Universitat de Girona està engegant un projecte per a realitzar diversos tallers a les escoles de primària. L'ESC Rodonell va tenir el priviligi de ser una de les escoles pilot del taller de Robòtica.

El primer contacte el vàrem tenir el 16.12.10, quan els profes de la Universitat de Girona vam venir a la nostra escola a presentar-nos el taller, i explicar-nos en que consistiria. Immediatament, els alumnes vam quedar molt engrescats i estàvem ja impacients per anar a la universitat i remenar robots (Lego mindstorms).El dia 21.12.2010 tots els alumnes de 5è i 6è de l'Esc El Rodonell vam anar a La Universitat de Girona a Montilivi. Un cop allà ens van venir a buscar l'Edudard, en Jordi, la Bianca, i en Dani juntament amb dos estudiants de publicitat. Ens van portar a un edifici anomenat Aulari i allà va començar el nostre taller de robòtica.

Per començar van fer grups de 4 i cada un havia de construir, seguint unes intruccions, una part del robot, ajuntant totes les peces tindriem el Lego Mindstorms complert. Després d'una petita pausa ens van ensenyar a programar el Robot. A l'hora de dinar vam poder visitar una mica el campus universitari, malgrat a persistent pluja. I a la tarda ja vam poder programar perquè intervinguèssim els sensors col.locats al nostre lego.Voldríem dir que ens va agrada molt i molt(a tots) realitzar aquest taller i des d'aquí volem donar les gràcies a les persones que ens vam atendre tant atentament.

Ah! i recomenar a totes les escoles la realització d'aquests tallers! Els alumnes estan molt motivats i això fa que la seva implicació sigui molt elevada.

1 comentari:

  1. Va ser un plaer fer el taller amb vosaltres! Segur que hi haurà noves oportunitats de fer-ne d'altres.

    I haig de dir que teniu un blog molt xulo :)

    Edu

    ResponElimina